Over Ons en ons bedrijf

MOI eem!

Wij zijn Fatih en Pinar. Een enthousiast ondernemers echtpaar uut Grunn (Groningen). Sinds 2019 zijn wij met ons bedrijf PAUW Charcoal International B.V. gespecialiseerd in houtskool en aanverwante producten. 

We leveren onze duurzame en FSC- gecertificeerde houtskool inmiddels aan vele groothandels, restaurants en winkels. En hebben ons assortiment de afgelopen jaren uitgebreid met onder meer pelletkorrels, bodembedekkers en gedroogd fruit/ Nootjes. 100 % organisch en duurzaam!

280499487_389428616431882_2961454354811008714_n-1024x576

Ons doel

Ons doel is om hoogwaardige en duurzame producten te leveren! We werken continu aan de kwaliteitsverbetering en uitbreiding van ons assortiment.

We helpen u graag verder!

Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine als grote orders. We helpen u dan ook graag verder, zodat ook u binnenkort kunt genieten van onze houtskool en andere producten.

Wat wij doen

Onze producten

Bij ons kunt u terecht voor de beste premium houtskool, bodembedekkers voor in uw tuin en pelletkorrels voor een warme sfeer in huis! We zijn voordelig, duurzaam en enorm enthousiast over onze producten. Maak ook kennis en we weten zeker dat ook u net zo enthousiast zal worden! Wij leveren onder meer:

Onze houtskool wordt geproduceerd volgens de hoge kwaliteitsnormen. Wij bieden diverse varianten aan. Van restaurant kwaliteit houtskool tot de hexagonale briketten. Voor de beste kwaliteit (en prijs) moet u bij ons zijn. 

De pelletkorrels van PAUW zijn van uitstekende kwaliteit en geven sfeervol warmte af in uw huiskamer!

We hebben een gevarieerd assortiment aan bodembedekkers:

  • Hazelnootdoppen
  • Perzik stenen
  • Kersenpitten
  • Olijfpitten
  • Abrikoosdoppen
  • Walnootdoppen
  • Abrikoosdoppen
  • Amandeldoppen¬†
  • Pistachedoppen

Wij leveren ook de lekkerste noten zoals hazelnoten, pistachenootjes en walnoten (en nog veel meer) maar ook heerlijk gedroogd fruit. Neem eens contact met ons op voor meer informatie over onze lekkernijen!

Onze klanten en verkoopkanalen

Wij leveren met name aan restaurants en horeca-groothandels, brandstofhandels maatschappijen, webshops en kookwinkels.

Wij werken graag samen met andere ondernemers die dezelfde passie hebben voor vuur, rook en lekkere bbq geuren. Onze producten zijn onder meer verkrijgbaar bij onderstaande partners, waar we met veel trots mee samen werken.

Wilt u onze producten ook in uw assortiment of ook eens proberen? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen ook wij een vlammende samenwerking aangaan! 

Neem contact met ons op

Voor een offerte op maat

Briketten levering